Ψητα λευκα μανιταρια και βοδινο
Μεριδες: 8
Οδηγιες
Καρυκεύστε το βοδινό με αλάτι και πιπέρι και τρυπήστε το σε τρία σημεία με μαχαίρι με λεπτή λεπίδα.
Βάλτε τις τρεις σκελίδες του σκόρδου στις εγκοπές.
Ψήστε το κρέας σε κατσαρόλα μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Αφαιρέστε το κρέας και βάλτε σε πυρίμαχο σκεύος.
Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέστε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το υπόλοιπο σκόρδο και τα μυρωδικά, σωτάρετε μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και αφήστε να συνδυαστούν για 15 λεπτά.
Βάλτε τη σάλτσα πάνω στο κρέας, σκεπάστε καλά και ψήστε στο φούρνο για 1,5 έως 2 ώρες στους 180°C (στον αέρα), ελέγχοντας αν το κρέας είναι μαλακό από τη 1,5 ώρα και μετά.
Μόλις το κρέας μαλακώσει, αφαιρέστε από τον φούρνο, κόψτε σε φέτες και σερβίρετε με ζυμαρικά.
Πασπαλίστε με παρμεζάνα.