ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

Τρόπος Αποστολής 

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται την ημέρα της παράδοσης και αποστέλνονται στη διεύθυνση που ορίσατε μέσω του εξειδικευμένου συνεργάτη-διανομέα μας, Svelta (https://www.svelta.com.cy/).

Την ημέρα παράδοσης, ο διανομέας θα σας αποστείλει μήνυμα στο κινητό που θα ορίσετε μέσω WhatsApp, Viber ή SMS με τις λεπτομέρειες και την ώρα παράδοσης. Θα μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, μέσω συνεννόησης με τον συνεργάτη μας να αλλάξετε τη διεύθυνση ή/και την ώρα παράδοσης.

Τα προϊόντα μας είναι φρέσκα, οπότε οποιαδήποτε αλλαγή στην ημέρα παράδοσης δύναται να επηρεάσει ελαφρώς την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Οι παραδόσεις θα γίνονται συνήθως τα απογεύματα και, μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας του συνεργάτη-διανομέα, θα μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η παραγγελία σας.

 

Παράδοση την ίδια ημέρα

Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου μέχρι τις 10:00 το πρωί και θα μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Για παραδόσεις εκτός πόλεων, ενδεχομένως να χρειάζονται 1-2 ημέρες περισσότερες.

 

Επιλογή ημέρας παράδοσης

Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί να ορίσετε την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Μπορείτε να επιλέξετε την αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημέρα ή να παραγγείλετε για μελλοντική ημερομηνία.

Σας προτρέπουμε να παραγγέλνετε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Πιθανές αλλαγές στη διαδικασία παράδοσης

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγών στην πολιτική παράδοσης σε οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τους χρήστες μέσω αυτής της σελίδας ή/και επικοινωνώντας με τους χρήστες μέσω οποιωνδήποτε πληροφοριών επικοινωνίας δύναται να έχουμε στη διάθεσή μας.

Συνιστάται ο συχνός έλεγχος αυτής της σελίδας.