Πορτομπελλινι τυλιγμενα σε φυλλο κανταϊφι
Μεριδες: 20
Οδηγιες
Υγράνετε τα μανιτάρια με λίγο νερό και καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι.
Ανοίξτε το φύλλο σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια.
Με ένα πιρούνι, ξεχωρίστε λίγο από το φύλλο και τυλίξτε γύρω από το μανιτάρι.
Περάστε το φύλλο και το μανιτάρι σε ένα καλαμάκι για σουβλάκι και τοποθετήστε σε δίσκο σε μία στρώση.
Τηγανίστε μέσα σε καυτό λάδι, μόνο λίγα μανιτάρια κάθε φορά καθώς μπορεί να χρειαστεί να κρατάτε τα καλαμάκια καθώς τηγανίζετε.
Τηγανίστε μέχρι το φύλλο να πάρει χρυσαφί χρώμα, αφαιρέστε και βάλτε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.