Πιτσα σε τορτιγια με μανιταρια

Μεριδες: 4

Οδηγιες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες επίσης.

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στο τηγάνι μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

Βάζουμε τις τορτίγιες σε ένα ταψί. Στη συνέχεια αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και προθέτουμε τα μανιτάρια και τη μοτσαρέλα.

Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι οι τορτίγιες να είναι τραγανές για περίπου 10 με 12 λεπτά.

Γαρνίρουμε με την baby ρόκα, την παρμεζάνα και λίγο ελαιόλαδο.

Και, όπως πάντα, σερβίρουμε με πολλή, πολλή αγάπη!