Μανιταρια σωτε με σπανακι

Μεριδες: 4

Οδηγιες

Τεμαχίστε τα μανιτάρια, το πράσο και τον μαϊντανό. Πλύνετε το λεμόνι πολύ καλά.

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια/ψηλή φωτιά.

Σωτάρετε το πράσο και το σκόρδο. Προσθέστε τα μανιτάρια, τη φλούδα και ακολούθως το χυμό του λεμονιού. Σωτάρετε για ακόμα 3 με 4 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

Προσθέστε το σπανάκι, ανακατεύοντας διαρκώς για μερικά λεπτά ή μέχρι το σπανάκι να μαλακώσει.

Ακολούθως προσθέστε το βαλσάμικο ξύδι, ανακατεύοντας μέχρι να απορροφηθεί πλήρω και προσθέστε το κρασί.

Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να απορροφηθεί και το κρασί πλήρως.

Προσθέστε λίγο μαϊντανό και σερβίρετε ενώ είναι ακόμα ζεστό!