Κινοα με μανιταρια

Μεριδες: 4

Οδηγιες

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέστε δύο φλιτζάνια νερό. Ψήστε το κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και αφήστε στο πλάι.

Τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε ψηλή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε τα μανιτάρια, το σκόρδο και το θυμάρι. Ψήστε για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας περιστασιακά.

Μόλις το κινόα είναι έτοιμο στραγγίστε το και προσθέστε το στο τηγάνι με τα μανιτάρια. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι της αρεσκείας σας.

Γαρνίρετε με παρμεζάνα και σερβίρετε αμέσως.