Κροκετες με μανιταρια πορτομπελο και πατατα

Μεριδες: 8

Οδηγιες

Βράστε τις πατάτες με τη φλούδα τους από πριν και αφήστε τις να κρυώσουν.

Τρίψτε σε χονδρό τρίφτη και βάλτε τις στην άκρη.

Τηγανίστε το μπέικον σε ελαιόλαδο και μόλις γίνει τραγανό, προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη κάρυ και αφήστε να ροδίσουν.

Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.

Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.

Πλάστε τα σε μπάλες (ποσότητα ίση με 1 κουτ σουπ) και τυλίξτε με αλεύρι.

Βάλτε σε αντικολλητικό φύλλο σε μία στρώση, μετά τηγανίστε μέσα στο λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και σερβίρετε αμέσως.