Πορτομπελινι σε κουρκουτι με σως ταρταρ

Μεριδες: 20

Οδηγιες

Αναμίξτε όλα τα συστατικά για τη σως ταρτάρ και βάλτε στο ψυγείο.

Αναμίξτε όλα τα μπαχαρικά στο αλεύρι.

Βουτήξτε τα μανιτάρια στο μίγμα του αυγού και βάλτε μέσα στο αλεύρι και επαναλάβετε.

Βάλτε τα μανιτάρια σε μία στρώση σε δίσκο ή σε απορροφητικό χαρτί.

Όταν θα είναι έτοιμα, τηγανίστε σε μέτρια θερμοκρασία, λίγα κάθε φορά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Σερβίρετε αμέσως με το σως ταρτάρ.