Μπεργκερ Μανιταριων
Μεριδες: 2
Οδηγιες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC ή ετοιμάζουμε το μπάρμπεκιου!
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Ακολούθως πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε με το βούτυρο, το οποίο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα και τα γεμίζουμε εσωτερικά με το μίγμα βουτύρου. Τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο ή στο μπάρμπεκιου για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμα.
Εν τω μεταξύ, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ψήνουμε τα ψωμάκια μας για λίγο, μέχρι να ροδίσουν. Μόλις είναι έτοιμα τα αλοίφουμε με την αγγλική μουστάρδα.
Όταν βγάλουμε τα μανιτάρια από το φούρνο, μπορούμε να χύσουμε το χυμό ψησίματος από το αλουμινόχαρτο πάνω στα ψωμάκια προτού αλείψουμε με την αγγλική μουστάρδα.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε λίγο λεμόνι και λίγη ρόκα και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε ένα υγιεινό, θρεπτικό και πεντανόστιμο μπέργκερ!