Νουντλς με διαφορα μανιταρια και γαριδες

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ξεκινάμε με το μαγείρεμα των noodles σε μια κατσαρόλα πάντα με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. 

Βάζουμε το σησαμέλαιο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι μαζί με το τζίντζερ και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Ακολούθως, προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να τσιγαριστούν. Βάζουμε τις γαρίδες και τα ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στο τηγάνι μας το mirin με τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε. 

Στο τέλος βάζουμε το καλαμπόκι και τα noodles, ανακατεύουμε και είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα! Για γαρνιτούρα έχουμε το σουσάμι και το φρέσκο κρεμμυδάκι!

Καλή όρεξη!