Πλατινενιο Βραβειο στα Boussias Estia Awards!

 

Η Kyriakides Mushrooms, με μεγάλη χαρά, περηφάνια και ικανοποίηση, ανακοινώνει, τη βράβευση της εταιρείας στα Boussias Estia Awards 2021, με το Πλατινένιο Βραβείο, ως οι καλύτεροι προμηθευτές στην κατηγορία ποιότητα και φρεσκάδα λαχανικών. 

 

Η περηφάνια μας έγκειται στο γεγονός πως τα βραβεία αυτά, επιβραβεύουν τις αξιόλογες προσπάθειες, τις καινοτόμες προσεγγίσεις και τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές, μέσω των οποίων αναδείχθηκε και ενδυναμώθηκε ο κλάδος, σε μια περίοδο που οι συνθήκες δεν ήταν οι πιο ευνοϊκές. 

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, ακολουθώντας τα δρώμενα της εποχής, ανανεώσαμε το branding της εταιρείας μας, ενώ παρουσιάσαμε και το ολοκαίνουριο online shop μας, από όπου ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί όλα τα προϊόντα μας. Επίσης, τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στην HORECA Gastronomia Expo 2021, καθώς επίσης να είμαστε συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ Μανιταριών στα Σπήλια, το οποίο σημείωσε τεράστια μα τεράστια επιτυχία!

 

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς και των προσπαθειών που έγιναν από την διευρυμένη οικογένεια της Kyriakides Mushrooms για να μπορέσουμε όχι μόνο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, αλλά και τους εαυτούς μας, κάνοντας καινοτόμες αλλαγές και βελτιώσεις με πρώτιστο πάντοτε μέλημά μας την καλύτερη και πιο ουσιαστική παροχή φρέσκων, υγιεινών και ντόπιων προϊόντων. 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πέρα από τους διοργανωτές όλους όσοι συνέβαλαν  με το ταλέντο, τις γνώσεις, την αφοσίωση, την αυταπάρνηση και τη συνέπειά τους, σε αυτή τη διάκριση. Οι άνθρωποι της εταιρείας, οι εστιάτορες, οι chefs, οι υπεραγορές, οι έμποροι, αλλά πάνω από όλα οι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, μας επιλέγουν και μας στηρίζουν. 

 

Σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση για όλα τα so mush better που έρχονται!