Μανιταρια με μοτσαρελα, αντσουγια και πιπερια

Μεριδες: 4

Οδηγιες

Βάλτε τα μανιτάρια σε φύλλο ψησίματος, περιχύστε με ελαιόλαδο και καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι.

Βάλτε τα στο γκριλ σε προθερμασμένο φούρνο για 5-6 λεπτά (όσο χρειάζεται για να ψηθούν ελαφρά).

Βγάλτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν.

Βάλτε ένα κουταλάκι μοτσαρέλα σε κάθε μανιτάρι, συμπληρώστε με φιλέτο αντσούγιας και λίγη καυτερή πιπεριά και πιπέρι.

Βάλτε ξανά στο φούρνο και ψήστε μέχρι να αρχίσει να λιώνει η μοτσαρέλα (να τα παρακολουθείτε !!! Δεν θέλουν πολύ ώρα).

Βγάλτε και ρίξτε λίγο μαϊντανό.

Σερβίρετε αμέσως.