Στιρ φραι με μανιταρια σιτακε και γαριδες

Μεριδες: 4

Οδηγιες

Προθερμάνετε ένα γουώκ ή αντικολλητικό τηγάνι και αλείψετε με λάδι.

Βάλτε τις γαρίδες στο τηγάνι σε μία στρώση, αφήστε να θαμπώσουν και μετά ανακατέψτε.

Προσθέστε τα μανιτάρια, το κολοκυθάκι και το μπρόκολο, ανακατεύοντας στο τηγάνι ή στον αέρα κατά διαστήματα.

Αυτή η διαδικασία δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερα από 10 λεπτά.

Οι γαρίδες πρέπει να παραμείνουν ελαφρώς άψητες και τα λαχανικά φρέσκα και τραγανιστά.

Όταν ετοιμαστούν, προσθέστε τον χυμό πορτοκάλι, τη σόγια, τη σάλτσα στρειδιού, την πιπερόριζα και την καυτερή πιπεριά και ανακατέψτε καλά.

Αφήστε να πάρουν τις γεύσεις για 2 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.

Ενόσω μαγειρεύονται οι γαρίδες, βράστε τα νουντλς για 3 λεπτά και στραγγίστε τα.