Σουπα με μανιταρια Σιτακε και νουντλς

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με το σησαμέλαιο, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Ακολούθως ψήνουμε τα μανιτάρια μας μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε το mirin, το γλυκάνισο, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ και το καρότο και τα αφήνουμε να ψηθούν για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. 

Προσθέτουμε το ζωμό και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 με 35 λεπτά.

Παράλληλα, βράζουμε τα noodles μας σε νερό, πάντα με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και τα κρυώνουμε με κρύο νερό. 

Σερβίρουμε τα noodles σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζεστή σούπα. Για γαρνιτούρα έχουμε τα φρέσκα μυρωδικά, τον κόλιανδρο και το κρεμμυδάκι.

Καλή όρεξη!