Λαβρακι με Μανιταρια Πλευρωτους

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε τα φιλέτα από λαβράκι σε ένα μεγάλο μπολ και τα μαρινάρουμε με τα ξύσματα από πορτοκάλι και λεμόνι, με το χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε προσθέτοντας λίγο αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το σχοινόπρασο. Αφήνουμε να μαριναριστούν για 15 λεπτά. 

Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μας μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια. Τα ψήνουμε καλά μέχρι να μαλακώσουν και αυτά. 

Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με κρασί. Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί τελείως το αλκοόλ και προσθέτουμε το γάλα καρύδας. Όταν δέσει το ραγού μας, ρίχνουμε τα φασόλια edamame και δοκιμάζουμε για τη γεύση. 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε τα φιλέτα μας για 3 με 4 λεπτά από την κάθε μεριά. 

Σερβίρουμε τα φιλέτα μας και προσθέτοντας από πάνω το ραγού μανιταριών.

Καλή όρεξη!