Πορτομπελο γεμιστα με αγκιναρα, μοτσαρελα και πιπερια

Μεριδες: 6

Οδηγιες

Βάλτε τα μανιτάρια σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Αλείψετε με ελαιόλαδο και καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι.

Ψήστε στο γκριλ στους 180°C για 8 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν

Μετά απομακρύνετε από τη φωτιά.

Σωτάρετε το σκόρδο και την πιπεριά σε ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά.

Βάλτε 4 κομμάτια μοτσαρέλας, αγκινάρα και πιπεριές σε κάθε μανιτάρι και βάλτε λίγο ελαιόλαδο.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο (180°C) για 10 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να λιώνει η μοτσαρέλα.

Σερβίρετε αμέσως.