Μανιταρια ξυδατα

Μεριδες: 6

Οδηγιες

Βάλτε το νερό, 200 ml ξύδι και τα φύλλα της δάφνης σε μία κατσαρόλα και βράστε για 10 λεπτά.

Βάλτε τα μανιτάρια στην κατσαρόλα και αφήστε να ζεματιστούν για 3 λεπτά αφού φτάσουν στο σημείο βρασμού ξανά.

Χύστε σε σουρωτήρι, στραγγίστε και αφήστε να κρυώσουν.

Βάλτε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μπολ, ανακατέψτε και προσθέστε τα μανιτάρια.

Βάλτε σε αεροστεγές δοχείο και αφήστε να μαριναριστούν στο ψυγείο τουλάχιστον για μία μέρα.