Μανιταρια Ποπκορν με σαλτσα καρι και μαγιονεζα
Οδηγιες
Αρχικά, ετοιμάστε τη σάλτσα curry-mayo αναμιγνύοντας τα δύο αυτά υλικά και ανακατεύοντας καλά.
Αμέσως μετά, ετοιμάστε και το μείγμα τεμπούρα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία με το αλεύρι τεμπούρα που έχετε επιλέξει.
Για το μανιταρο-ποπκορν, βάλτε το αλεύρι με το καλαμποκάλευρο σε ένα μπολ, προσθέστε αλατοπίπερο και ανακατέψτε με ένα σύρμα.
Ακολούθως, κόψτε ένα-ένα τα μανιταράκια στα τέσσερα κομμάτια. Ρίξτε τα μανιτάρια στο μείγμα τεμπούρα και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά.
Στη συνέχεια βγάλτε τα μανιτάρια από το μείγμα τεμπούρα και τοποθετήστε τα στο μείγμα που έχετε ήδη ετοιμάσει με το αλεύρι. Επαναλάβετε τη διαδικασία, μέχρι να είναι έτοιμα όλα τα μανιτάρια.
Ακολούθως, βάλτε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίστε τα μανιτάρια για 3 με 4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Σερβίρετε με τη σάλτσα curry mayo και προσθέστε κόλιανδρο και σχοινόπρασο για γαρνιτούρα.
Καλή απόλαυση!