Σουπα με διαφορα βιολογικα μανιταρια, Gorgonzola και λαδι τρουφας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι με το πράσο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. 

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 3 με 4 λεπτά. Ακολούθως, προσθέτουμε στην κατσαρόλα και τις πατάτες και αλατοπιπερώνουμε. 

Προσθέτουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 40 λεπτά. Αφού ψηθεί η σούπα, την αλέθουμε με ένα μπλέντερ χειρός μέχρι να γίνει λεία και κρεμώδης. Τέλος, προσθέτουμε τη φρέσκια κρέμα και επιστρέφουμε το φαγητό στη φωτιά, συμπληρώνοντας αλάτι και πιπέρι, αν χρειάζεται. 

Γαρνίρουμε με το τυρί Gorgonzola, το σχοινόπρασο και το λάδι τρούφας.

Καλή όρεξη!