Οι σεφ αγαπουν τα μανιταρια!

Ένα φλερτ ετών, κατέληξε σε μια πολύ νόστιμη και ενδυναμωτική συνένωση.

Επίσημα πλέον, η Kyriakides Mushrooms, δηλώνει υπερήφανος χορηγός, της πολυβραβευμένης και ιδιαιτέρως δημιουργικής Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου.

Στις 13 Απριλίου 2021, στα γραφεία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου υπογράφηκε η συμφωνία με την εταιρεία μας για διετή χορηγία.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Δαμιανού, μαζί με τους κ. Νίκο Κυριακίδη και κ. Γιώργο Κυριακίδη αποτελούν μια so mush better ομάδα, η οποία θα ενισχύει τους Κύπριους σεφ με όλους τους τρόπους, προκειμένου να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πέραν από τη διεθνή παρουσία του Συνδέσμου, η Kyriakides Mushrooms, θα βρίσκεται παρά το πλευρό των σεφ στην έκθεση HORECA-Gastronomia Expo 2021.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στους χώρους της διεθνούς κρατικής έκθεσης Κύπρου από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2021.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθούν από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων διαγωνισμοί μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής, όπου επαγγελματίες σεφ, φοιτητές τριτοβάθμιων σχολών και μαθητές ξενοδοχειακών σχολών θα διαγωνιστούν ίσος προς ίσο με απώτερο σκοπό την αποκόμιση εμπειριών και την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.

Ακόμη, στα πλαίσια της έκθεσης γαστρονομίας θα υπάρχουν δράσεις μέσω των οποίων θα αναδεικνύονται και θα προωθούνται τα κυπριακά προϊόντα μέσω του κυπριακού προγεύματος / brunch. Η συγκεκριμένη δράση είναι κάτι το οποίο εμπίπτει και στους στρατηγικούς στόχους του Υφυπουργείου Τουρισμού και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους!

Ταυτόχρονα με τον παγκύπριο διαγωνισμό μαγειρικής, η έκθεση HO.RE.CA Gastronomia Expo 2021 θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί το κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου.

Από την κυπριακή παραγωγή, στην κυπριακή δημιουργικότητα για διεθνείς διακρίσεις. Τα καλύτερα έρχονται και θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια!